måndag 28 juni 2010

Vägen mot hälsoloppet..

SEMESTER! öppnar ögat klockan står på 05.45!! OM om jag blundar nu o klockan är 08.00 nästa gång så går jag upp och äter en god frukost i morgonsolen. Men OM jag vaknar om en kvart då sticker jag ut i spåret...06.02 OK jag sticker ut :-)
Alla sover i huset, luften är ljummen och det doftar varm jord och gräsdagg.
När jag kommer till sjön sover fortfarande änderna med näbbarna under vingarna, fiskekillarna som tältar vid sjön är uppe och slår sin morgondrill. Fast det är måndag morgon efter midsommar så är det ganska många ute och motionerar sig eller sina hundar, eller både och.
Benen känns ganska pigga, jag frågar dem hur det kan komma sig då jag faktiskt körde ett tungt bodypump pass i går em. Benen svarar mig (?!) fattar du ingetnting, varierad träning mår vi bra utav ! hmmm visst ja.
Efter omelett och kaffe mår jag nu så gott.
Nu ska jag ta med mig mina tjejer till Göteborg så ska vi göra stan och Liseberg. Gissa om man är poppis :-)
Nästa träningspass blir på fredag då vi är tillbaka igen!
Keep up the good work out for "Hälsoloppet" till förmån för Ronald Mc Donald Hus!

Anette Ljungqvist

fredag 4 juni 2010

2011 års kalender

Nu jobbas det för fullt med kalendern. Offerter från tryckerier tas fram och olika mallar kollas igenom. Men för att vi ska kunna ge ut en kalender så vill vi ha bilder på våra medlemmar.
Så nu har du som medlem i RiksFörbundet för Leversjuka chansen att få vara med i 2011 års kalender. Så kolla igenom arkiven där hemma och se vad ni hittar. Sedan mailar ni in kortet till vårt kansli. Bifoga en text som berättar lite om kortet och dig själv, vilken diagnos du och vem som har tagit kortet och när. Adressen du mailar in på är kansli@rfl-lever.se . Tjejerna som jobbar med årets kalender är Annie Rönn som i vanliga fall ser till att LeverNytt blir fint. Och Emma Rödström som sitter i styrelsen. Vi ser verkligen fram emot att få se Era bilder!!